Wat betreft

Ladbrokes Belgium werd 40 jaar geleden opgericht en is een belangrijke factor in het Belgische en online weddenschappen.

Naast haar commerciële aanwezigheid verspreid over meer dan 600 verkooppunten in heel België, biedt het bedrijf dagelijks duizenden weddenschappenmarkten aan.

online en communiceert altijd in de 3 officiële talen van België naar zijn klanten om hen promoties op maat aan te bieden.

Het bedrijf blijft elk jaar innoveren om zijn klanten beter van dienst te zijn door hen nieuwe middelen van weddenschappen op afstand (inclusief messenger bots) aan te bieden in een verantwoordelijke, veilige, beveiligde en betrouwbare omgeving.

In 2018 verwierf GVC Holdings PLC de groep waarvan Ladbrokes België lid is. GVC Holdings PLC is een multinationale sportweddenschappen en een online en retail kansspelgroep. De uitgebreide GVC-groep genereert een omzet van meer dan 3 miljard pond per jaar met ongeveer 28.000 werknemers en ondernemers, in kantoren en weddenschappen op alle vijf continenten.