Ladbrokespartners.be

Waarom een Ladbrokes Partner worden?

Het loont om een Ladbrokes Partner te worden. Het enige dat je nodig hebt is een simpele website en een basiskennis online marketing om:

  1. Je gratis aan te sluiten bij ons affiliate programma;
  2. Ladbrokes’ Sports, Casino, Poker en Games te adverteren op jouw website;
  3. Inkomsten te genereren op de levensloop van jouw spelers, zonder enig risico.

Wat is het Ladbrokes Partners affiliate programma ?

Als een Ladbrokes Partners affiliate, kom je terecht in het team van ‘s werelds grootste merk op vlak van gaming en weddenschappen. Je wordt betaald voor elke nieuwe speler die je aanbrengt en die een storting plaatst op onze website. Jij moet simpelweg kiezen welk van onze wereldvermaarde producten je graag in jouw etalage wil zetten en wij vergoeden jou voor elke aangebrachte klant die een eerste storting uitvoert en winst oplevert.

Hoe neem ik deel?

Om je te registreren klik je simpelweg op de ‘Join’ die je op elke pagina van de Ladbrokes Partners site kan terugvinden. Je kan ook een email sturen naar partner@ladbrokes.be voor verdere info of extra assistentie.

Kan ik deelnemen aan het programma als ik buiten de UK woon?

Ladbrokes Partners verwelkomt affiliates van over de hele wereld, met uitzondering van affiliates die verblijven/opereren vanuit de Verenigde Staten en hun grondgebied.

Vergeet echter niet dat bepaalde Ladbrokes producten niet beschikbaar zijn voor spelers die verblijven in bepaalde “beperkte grondgebieden”. Voor een volledige lijst van beperkte gebieden, gelieve de gelijknamige pagina te raadplegen.

Als je in één van de gebieden woont is het noodzakelijk om jouw promoties te geo-targetten zodat enkel Belgische potentiële klanten deze te zien krijgen. Gelieve de informatie en voorwaarden te raadplegen voor meer info hierover.

Wie is mijn doelpubliek?

Het grootste doelpubliek is de Belgische markt. Onze account managers zullen gebruik maken van deze informatie om jou te helpen je campagnes beter te targetten en je op allerlei vlakken een zo goed mogelijke ondersteuning te bieden.

Hoe ziet de commissiestructuur eruit?

Wij berekenen jouw commissiebetalingen gebaseerd op het aantal nieuwe klanten die bij ons terechtkomen via jouw site. Ladbrokes Partners heeft commissiestructuren ontwikkeld die je helpen om je inkomsten te maximaliseren over alle Ladbrokes.be merken heen. Je kan onze commissie structuren raadplegen door op de commissie sectie in het navigatiepaneel te klikken.

Wat is de definitie van een nieuwe speler?

Een nieuwe speler is een klant die voor de eerste keer een account opent op Ladbrokes.be en die voordien nog nooit een storting plaatste op één van de Ladbrokes.be merken. Let wel op dat Ladbrokes producten niet beschikbaar zijn binnen de promotie voor spelers die zich in “beperkt grondgebied” bevinden.

Verdien ik een commissie op elke transactie/weddenschap die mijn bezoekers maken?

Je verdient commissies op alle gegenereerde transacties/weddenschappen door jouw bezoekers wanneer ze Ladbrokes.be bezoeken en zorgen voor winst. Je verdient echter geen commissie wanneer:

  1. De transactie offline gebeurd (bijv.: in een Ladbrokes shop) en/of;
  2. De transactie gegenereerd wordt via een link die niet wordt getrackt door de relevante tracking code.

Verdien ik een commissie op mijn eigen stortingen of weddenschappen?

Nee. We laten niet toe dat affiliates een commissie opstrijken via hun persoonlijke speelrekeningen. Gelieve de volledige informatie en voorwaarden van het programma te raadplegen voor een gedetailleerde uitleg.

Is er een maximum aan hoeveel ik kan verdienen?

Nee. Zolang je nieuwe spelers blijft doorsturen is er geen limiet op het bedrag dat je kan verdienen terwijl je promotie maakt voor Ladbrokes.be.s

Welke betaalmanieren kan ik kiezen?

Je kan kiezen uit volgende betaalmanieren:

  1. Elektronische transfer
  2. UK BACS transfer
  3. Neteller
  4. Skrill
  5. HiPay

Kan ik mijn commissie laten uitbetalen op mijn Ladbrokes speelrekening?

Nee. Zoals in onze Informatie en Voorwaarden staat beschreven kunnen we jouw commissie niet rechtstreeks uitbetalen op jouw speelrekening bij Ladbrokes.

Wat zijn de gratis marketing tools die ik kan gebruiken om Ladbrokes.be te promoten op mijn website?

Ladbrokes Partners beschikt over een uitvoerige selectie van banners, text links en specifiek marketing materiaal dat kan worden gebruikt voor de promotie van Ladbrokes.be producten. Om toegang te krijgen tot deze tools: log je in op jouw account en ga je naar de ‘Marketing Tools’ sectie.

Hoe creëer ik links en voeg ik deze toe aan mijn site?

Wij beschikken over honderden links naar onze producten waaruit jij kan kiezen vanuit de sectie ‘Marketing Tools’ die je kan terugvinden na te hebben ingelogd op jouw Ladbrokes Partners account.

Eens je een link hebt gekozen kan je met de ‘automatic tracking code generator’ een HTML code creëren die je vervolgens kan embedden in jouw website. Dit systeem is zelfs voor beginners heel gebruiksvriendelijk en neemt slechts enkele seconden in beslag. Er staat bovendien geen limiet op het aantal links dat je kan creëren.

Hoeveel links die terugkoppelen naar Ladbrokes.be kan ik op mijn website zetten?

Je kan zoveel Ladbrokes.be links op jouw website zetten als je zelf wil.

Kan ik speciale banners en marketing tools voor mijn website aanvragen?

Ja, dat is mogelijk. Als je een speciaal verzoek hebt voor een banner of andere Ladbrokes.be marketingtoepassing kan je contact opnemen met jouw account manager.

Wat zijn de PPC en de SEO richtlijnen? Beperkte keywords, etc?

Het is niet toegestaan om keywords of zoektermen gelinkt aan Ladbrokes te kopen of registreren. Ook andere identifiers voor gebruik in zoekmachines, portal, sponsored advertising service, of andere referral services die (bijna) identiek zijn aan één of meerdere Ladbrokes.be trademarks of gewag maken van het woord Ladbrokes of variaties hierop worden hieronder verstaan. Hieronder vallen ook metatag keywords op de Partner Site die (bijna) identiek zijn aan Ladbrokes’ trademarks. Bovendien is het niet toegelaten een campagne van e-mail marketing te starten zonder toestemming van jouw affiliate manager.

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste speler en affiliate promoties?

Als je ervoor kiest om deel uit te maken van onze maillijst krijg je telkens de affiliate nieuwsbrief die een overzicht geeft van alle speler en affiliate promoties. Zo kan jij jouw website up-to-date houden met de nieuwste promoties en incentives om steevast de aantrekkelijkheid van jouw website te verhogen.

Hoe veilig en beveiligd is mijn informatie?

Jouw Ladbrokes Partners account informatie wordt veilige bewaard. Voor meer informatie over hoe wij waken over privacy, gelieve onze Informatie & Voorwaarden te lezen waarin dit gedetailleerd wordt uitgelegd.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van Ladbrokes Partners?

Wij zijn er om jou te helpen door alle marketing material en account management services, die je nodig hebt om Ladbrokes.be te promoten, ter jouwer beschikking te stellen. De ‘Marketing Tools’ sectie, die kan worden gevonden na te hebben ingelogd op jouw Ladbrokes Partners account, bevat text-links, creatieve materialen en zoveel meer.

Waar kan ik de Informatie en Voorwaarden voor de Ladbrokes Partners affiliates lezen?

Je kan onze Ladbrokes Partners Affiliate Informatie & Voorwaarden en onze privacy policy lezen door hier te klikken.

Kan je mij meer vertellen over Volwassen content en soortgelijk beleid?

Wij laten niet toe dat Ladbrokes Partners affiliates content voor volwassenen promoten. Ook alle materiaal dat ingaat tegen mensenrechten kan niet aangeboden worden op dezelfde site als Ladbrokes of Ladbrokes merken. Als je toch volwassen content zou aanbieden op jouw site nadat je bent aanvaard als Ladbrokes Partners affiliate zal jouw account geschorst, net zoals alle verdiende commissies, geschorst worden. Gelieve akte te nemen van onze Ladbrokes Partners Affiliate Informatie en Voorwaarden.

Ik heb nog steeds vragen. Waar kan ik terecht voor meer hulp ?

Ons team van professionele accountmanagers zijn altijd bereid je te helpen. Als je reeds een bestaande Ladbrokes Partners affiliate bent, gelieve contact op te nemen met jouw affiliate manager. Indien je nog niet aanvaard bent als Ladbrokes Partner kan je een mail sturen naar partner@ladbrokes.be voor verdere hulp.

Account management

Wat moet ik doen in het geval dat ik mijn logingegevens kwijtraak ?

Je kan een nieuw paswoord aanvragen door te klikken op “Paswoord Vergeten” op de affiliate login pagina. Wanneer je jouw gebruikersnaam hebt ingevuld klik je op Verzend. Je zal ofwel een “geheime vraag” moeten beantwoorden, ofwel krijg je een email met een tijdelijk paswoord. Als je jouw gebruikersnaam niet meer kent neem je best contact op met je affiliate manager.

Hoe kan ik bepalen welke communicatie ik ontvang voor een specifiek programma ?

Je kan jezelf in- of uitschrijven van alle ongewenste communicatie via de “Inschrijvinigen”-sectie van jouw account.

Hoe verander ik de betaalmanier die gelinkt is aan mijn affiliate account?

Je vind alle informatie hieromtrent onder de hulpsectie bij “Betaalmanieren Updaten”.

Reporting

Hoe krijg ik een algemeen overzicht waarop ik kan zien hoe goed mijn campagane(s) presteren?

Op jouw startpagina kan je klikken op “Snelle statistieken” waar je eveneens een “Snel overzichtrapport” kan bekijken. Deze rapporteringen geven je een overzicht van je basis KPI’s. Meer details kan je terugvinden door het “Snelle Overzicht van het Programma” te consulteren in de help-sectie.

Hoe kan ik bepalen welk merk het beste presteert voor mij?

Je vind deze informatie terug door te kijken naar jouw “Inkomsten Rapport”. Daar kan je doorklikken naar “Alle Handelaren” en “Handelaar” aanvinken in de “Toon op” filter. Je kan hierover meer details terugvinden door “Monitor jouw inkomsten” te consulteren in de help-sectie.

Hoe vind ik terug welke van mijn sub-geaffilieerden/gerefereerde klanten mij gedurende een bepaalde periode commissies hebben opgeleverd?

Je kan alle gegevens rondom een bepaalde gerefereerde klant terugvinden door een “Refereringsrapport” aan te vragen. Je kan hierover meer details terugvinden door “Jouw sub-geaffilieerde referenties” te consulteren in de help-sectie.

Hoe kan ik mijn spelerregistraties nakijken?

De startpagina geeft je een overzicht hoeveel registraties je hebt verwezenlijkt tot op heden. Je vind deze info eveneens terug in verschillende systematische rapporteringen. Bovendien kan je het “Traffic Rapport” na gaan om jouw registratieratio te bekijken. Je kan hierover meer details terugvinden door “Monitor jouw inkomsten” te consulteren in de help-sectie

Hoe vind ik het total aan inkomsten gegenereerd door een specifieke speler terug?

Een volledige analyse van inkomsten uit spelers kan je terugvinden door jouw “Account Rapport” te consulteren. Je kan hierover meer details terugvinden door “Monitor jouw inkomsten” te consulteren in de help-sectie Je kan hierover meer details terugvinden door “Monitor jouw spelers traffic” te consulteren in de help-sectie.

Hoe kan ik nakijken welke van mijn banners de hoogste conversie opleveren?

De makkelijkste manier om dit te doen is het “Banner Rapport” te bekijken. Deze rapportering bidet je een rijkelijk overzicht aan van statistieken gelinkt aan de banners en hun performance. Je vindt meer details hierover door de help-sectie van “Jouw Creatives Monitoren” te consulteren.

Waar kan ik het totaal aantal commissies bekijken verdiend in een specifieke maand?

Het totaal van de commissies kan bekeken worden onder “Totaal Commissies” bij elk rapport of door een “Snel Overzicht” op te vragen of onder “Inkomsten Rapport”.

Ik wil graag een email notificatie ontvangen telkens wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is in de systeemrapporteringen. Is dit mogelijk?

Alhoewel de bovenstaande functionaliteit momenteel nog niet beschikbaar is, heb je wel de mogelijkheid om rapporteringen door een API Feed binnen te halen zodat je niet moet telkens moet inloggen in het systeem. De data in dit programma wordt elke 24 uur geüpdatet.

Creative Related

Waar kan ik de standaard tracking code afhalen?

Elke creative heeft een standaard tracking code die kan gebruikt worden voor persoonlijke creatives zoals blogs, nieuwsbrieven, etc. Deze code kan je terugvinden onder de “Vind jouw Advertenties” sectie van het programma.

Wanneer ik een banner uit het systeem haal, zal deze dan automatisch geladen worden met de nodige informatie?

Ja, wanneer je een tracking code gebruikt zal het systeem automatisch de juiste site ID en creative ID selecteren.

Wat betekenen de variabelen in de tracking links?

Er zijn drie belangrijke variabelen inherent aan de btag (of tracking link).
Btag = a_(x)b_(x)c_(x)

A heeft betrekking tot de Site ID, dit is een unieke tracker die zorgt voor identificering van een affiliate site en die alle relevante informatie daar rond tagt.

B heeft betrekking tot de Creative ID, de marker van de creative die jij hebt geüpload op jouw site.

C is het ACID/keyword. Dit kan een keyword zijn dat wordt gebruikt in een PPC campagne of andere promotionele middelen om een beter overzicht te krijgen van hun performance via de systeemrapporteringen.

Kan ik de banner code veranderen?

Dit wordt niet aangeraden omdat de kans bestaat dat je per ongeluk de click-through tracking uitschakelt, wat resulteert in een slechte data tracking en een onjuiste betaling van commissies. Als je gebruik zou willen maken van keyword tracking, dan laat het programma je toe om keywords toe te voegen in de tracking code.

Wat is een Flash banner?

Een Flash banner geoptimaliseerd animatie bestand dat een click-through mogelijk maakt om website traffic te tracken.

Hoe lang duurt het vooraleer de informatie over een speler die op een banner klikt zichtbaar is het systeem?

Clicks en impressies worden getoond binnen de 20 minuten nadat deze worden geregistreerd.

Hoe kan ik mijn PPC campagnes opvolgen?

Je kan jouw PPC campagne tracken door keywords toe te voegen aan je creatives en deze te monitoren via een ACID rapport. Meer details hierover vind je terug onder “PPC tracking” en “Offline codes en keywords monitoren” bij de help sectie.

Moet ik een nieuwe account aanmaken als ik een nieuwe site / tracking profile wil toevoegen?

In plaats van een nieuwe affiliate account te openen raden we aan een nieuwe site of tracking profile toe te voegen aan jouw bestaande account. Dit zorgt ervoor dat de betalingen worden gestroomlijnd op een simpele en duidelijke manier. Je vindt meer details hierover onder “Tracking met verschillende websites en marketing kanalen” bij de help sectie.

Kan ik enkel websites toevoegen onder “Mijn Tracking Profiel”?

De sectie “Geaffilieerde Tracking Profielen” laat jou toe om jouw affiliate site IDs/profile IDs toe te voegen en te beheren voor je eigen tracking doeleinden. Op deze manier kan je nieuwe ID’s creëren voor bijkomende websites in jouw beheer, PPC campagnes, Search Engine Optimization, email campagnes, offline marketing en alle andere gebieden waar je aparte tracking voor nodig hebt.

Kan ik dezelfde creative gebruiken voor verschillende websites?

Zolang je geen inbreuk pleegt op onze “Informatie & Voorwaarden” kan je promotie voeren met dezelfde creatives voor al jouw websites. Je kan jouw verschillende websites ook individueel tracken door andere websites toe te voegen aan jouw profiel. Meer informatie hierover vind je terug onder “Tracking met verschillende websites en marketing kanalen” bij de help sectie.

Hoe verander ik mijn site ID voor banners?

Wanneer je de site ID voor banners verandert zal je een nieuwe tracking code moeten opvragen voor de creative in kwestie. Als je problemen hebt om de creative te lokaliseren can je de b_tag van je oude tracking codes gebruiken om het creative ID number terug te vinden.

Vooraleer je deze verandering kan doorvoeren moet er, als dit nog niet is gebeurd, een nieuw site profiel worden aangemaakt. Je kan meer informatie over hoe tracking codes met verschillende websites aan te maken en op te halen terugvinden onder “Tracking met verschillende websites en marketing kanalen” bij de help sectie.

Ik krijg een kapotte link op mijn website op de plaats waar de banner zou moeten staan. Wat doe ik?

Verzeker je ervan dat de banner code nog steeds de juiste tracking code bevat en nog steeds actief is. Wanneer je onderzoekt of de banner nog steeds actief is en of de tracking code correct is kan je een creative search uitvoeren met de creative ID (die kan worden terug gevonden in de Btag in de tracking code).

Als je de creative niet kan terugvinden dan is deze niet langer in gebruik en moet deze worden veranderd. Gelieve er ook rekening mee te houden dat indien de code op eender welke manier aangepast zou zijn van de origineel opgehaalde code, dit zal resulteren in een kapotte link.

Gebruikt Income Access Connextra banners?

Income Access ondersteunt Connextra banners. Als het programma gebruik maakt van Connextra zal je deze optie kunnen zien in het “Creative Type” dropdown menu wanneer je zoekt naar creatives.

Ik heb een hoog aantal clicks, maar geen registraties. Is dit ongebruikelijk?

Dit kan een teken aan de wand zijn voor verschillende zaken. Het kan bijvoorbeeld betekenen dat geautomatiseerde software het gemunt heeft op jouw ads en zo zorgt voor een ongewoon hoog aantal clicks. Het zou echter evenzeer kunnen betekenen dat er een piekperiode was op vlak van clicks en dat de gebruikers nog niet geregistreerd hebben.

Consistente reviews van de data op dagdagelijkse basis geven je altijd meer informatie of di teen vaak voorkomend iets is of een uitschiter gelinkt aan een piekperiode op vlak van clicks.

Kan ik een link laten doorverwijzen naar een landingspagina van mijn keuze.

Landingspagina’s worden bepaald door de handelaar. Zolang de tracking actief is op een bepaalde pagina en dit wordt aangeboden in de creatives sectie, kan er naartoe gelinkt worden. Als je graag een andere landingspagina wil gebruiken die momenteel niet wordt aangeboden, gelieve dan contact op te nemen met jouw affiliate manager.

Kan ik een landingspagina aanpassen en daar simpelweg de tracking variabelen aan vastkoppelen?

Nee, dit is niet mogelijk omdat de tracking code nooit mag worden aangepast. Het doorvoeren van zulke aanpassingen zouden de tracking afbreken en als de landingspagina niet ondersteund wordt zal het volledige trackingsproces niet functioneren. Dit zorgt ervoor dat relevante data niet wowrdt getracked en wordt weergegeven in de systeemrapporten. Als je graag een andere landingspagina wil gebruiken die momenteel niet wordt aangeboden, gelieve dan contact op te nemen met jouw affiliate manager.

Ik plaatste zonet een nieuwe link op mijn site. Hoe kan ik controleren of deze wel degelijk aan het tracken is

Er is een simpele test die uitwijst of je links aan het tracken zijn. Haal de creative uit de “Vind jouw promotiematerialen” sectie van het systeem en kopieer de link naar een Notepad document waar je het opslaat als een HTML bestand. Leeg je cookies/cache en open vervolgens het bestand met dezelfde browser. Klik nu door naar de creative.

Wanneer je jouw cookies controleert zou je twee tracking cookies moeten terugvinden. Eentje van de affiliate site die clicks en impressies meet (indien van toepassing). En een tweede van de handelaar die sales en registraties bijhoudt. Als deze niet aanwezig zijn, gelieve dan contact op te nemen met jouw affiliate manager die je met plezier verder zal helpen.

Hoe kan ik bevestigen dat een specifieke speler naar mijn account getracked wordt?

Je vindt de player ID nummer en het land van de speler (indien beschikbaar) in het “Account Rapport”. Contactinformatie is echter niet beschikbaar.

Betalingen

Als ik een BTW-plichtige affiliate ben (of onderhevig ben aan een andere vorm van belastingen), hoe communiceer ik best over deze informatie?

Aangezien je reeds een geldig BTW-nummer hebt moeten invullen bij je inschrijving als affiliate wordt dit reeds weergegeven in jouw account details. Als je deze informatie echter niet kon leveren ten tijde van jouw inschrijving kan je dit nog steeds doorgeven onder “Account Details” die je teruvindt bij “Mijn Account”. Voor verdere vragen kan je terecht bij jouw affiliate manager.

Als ik een BTW-plichtige affiliate ben, hoe kan ik een bewijs krijgen die ik bij de belastingen kan inbrengen?

Je kan zelf een bewijs aanmaken door te gaan naar “Genereer Betalingsbewijs” onder “Mijn Account”.

Hoe kan ik controleren of de details over betalingen die genoteerd staan correct zijn? Welke betaalmanieren zijn beschikbaar?

Je kan jouw huidige betaalmanieren en andere mogelijkheden bekijken onder “Affiliate Betalingsvoorkeuren” dat je teruvindt onder “Mijn Account”.

Voor meer details, gelieve “Update je betaalmanier” te consulteren.

Hoe kan ik bekijken hoeveel ik heb verdiend sinds het programma te starten?

Je kan dit bekijken via “Betalingsrapport” of door je verschillende facturen na te kijken. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar “Betalingen Monitoren” in de help sectie.

Waarom verdiende ik commissies voor een bepaalde periode, maar werd ik niet betaald?

Gelieve jouw Informatie en Voorwaarden na te lezen voor informatie over het programma. De minimumverdienste om de affiliate commissie te triggeren is € 100.

Een manuele bonus hoort op mijn account bijgeschreven te worden. Hoe verifieer ik dat deze wel degelijk werd inbegrepen in mijn betalingen?

Je kan de bonussen die op jouw account werden bijgeschreven bekijken via “Betalingsrapport” en wanneer je een aanvraag doet voor een factuur. Bonussen maken geen deel uit van het Inkomsten Rapport, Account Rapport of Snel Overzicht.

Wanneer je een “Betalingsrapport” bekijkt voor een specifieke periode zal je een specifieke kolom zien staan voor “Bonus”. Voor meer details kan je het “Betalingen Monitoren” document raadplegen.