News

VERZEKER UW CONVERSIE ZONDER MOEITE DANKZIJ BANNERFLOW!

 

Vereenvoudig uw leven!

 

Met Banner Flow, een dynamisch link platform dat u toelaat om steeds dezelfde unieke traceer link te behouden voor elke promotie, zorgen wij voor de creatie van banners en pagina's die u in staat stellen om alle nodige marketingmiddelen te ontvangen zonder dat u een traceer link hoeft te wijzigen.

 

Geen kopiƫren en plakken van tags, geen downloaden van gegevens. Alles is in HTML5 en volledig geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus wacht niet langer, schrijf u in voor ons affiliate programma en geniet van ons beste conversie-teken!

Geachte partners!

 

We zijn trots om ons splinternieuwe affiliate programma te presenteren!

 

Zoals u misschien weet, hebben we onlangs enkele wijzigingen aangebracht in Ladbrokes.be.

 

Inderdaad, we zijn met succes overgestapt op het nieuwe Income Access platform en zijn nu klaar om het programma uit te voeren zoals beloofd!

 

Wacht niet te lang om je in te schrijven voor ons nieuwe programma en begin met het verdienen van commissies op de spelers die je naar Ladbrokes.be hebt gebracht. Aarzel niet om hier onze commissiestructuur te raadplegen of neem contact op met uw affiliate manager op partner@ladbrokes.be om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden van ons programma.

 

Waarom kiezen voor het Ladbrokes Partners affiliate programma?

 

Er zijn vele redenen om ons te gaan promoten:

- Ladbrokes.be is een hoog conversie merk

- Ladbrokes is een bedrijf dat over de hele wereld bekend is.

- Wij bieden op maat gemaakte commissie structuren om aan de behoeften van de affiliate te voldoen. 

- Ladbrokes.be gaat over vertrouwen en efficiƫntie

- Promoot altijd de beste conversie aanbieding met Banner flow, een dynamisch link platform en een banner- en landingspagina-editor waarmee u altijd dezelfde unieke traceer link kunt behouden voor elke promotie. Neem contact op met uw affiliate manager als u een speciale promotie wilt promoten en wij zorgen voor alles! Anders zal uw affiliate manager de banners en linkpagina's wekelijks updaten naar de beste aanbieding voor uw website.

 

 

Aarzel niet om de hele site te bezoeken om meer te weten te komen over het nieuwe programma en de Algemene Voorwaarden.

 

Hier op Ladbrokes.be kijken we er naar uit om samen met u aan het programma deel te nemen en geld te verdienen!